Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از میانه،  محمدرضا پورمحمدی امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در شهرستان میانه، به اسکان اضطراری و موقت زلزله‌زدگان میانه و سراب در کمتر از یک ماه بعد از وقوع زلرله اشاره کرد و اظهار داشت: امروز در آستانه سالگرد این حادثه، با افتخار اعلام می‌کنیم که 100 درصد واحدهای نیازمند مرمت و 90 درصد واحدهای تخریبی بازسازی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی، افزایش قیمت مصالح و ناکافی بودن تسهیلات را عمده‌ترین مشکل بازسازی این مناطق دانست و گفت: پیشرفت بازسازی اماکن دامی در دو شهرستان، 52 درصد است که با تکلیف جهادکشاورزی به اتمام این امر، به زودی شاهد تکمیل واحدهای دامی نیز خواهیم بود.
 
پورمحمدی، دو تا سه ماه باقی مانده از فصل کاری را بهترین فرصت برای بررسی و رفع نواقص موجود خواند و افزود: در خصوص رفع مشکلاتی از قبیل افزایش قیمت مصالح تنها راه چاره در افزایش تسهیلات است.
 
استاندار آذربایجان شرقی از بارگیری 100 تن سیمان برای حمل به استان خبر داد و از بنیاد مسکن خواست تا پیگیر تامین مصالح لازم از سوی بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت و سایر نهادهای مربوط باشد.

وی با اشاره به اهمیت جنبه فیزیکی و عمرانی بازسازی و نوسازی مناطق زلزله‌زده میانه و سراب، جنبه فرهنگی و معنوی این عرصه را نیز مهم خواند و با قدردانی از همدلی و همراهی دستگاه‌های استانی و محلی در این خصوص، گفت: بازسازی این مناطق می‌تواند به عنوان الگویی جامع و روشی نو برای بازسازی و نوسازی مناطق آسیب‌دیده از حوادث و بحران‌های طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.
 
پورمحمدی خواستار تهیه لیست افراد نیازمند در مناطق زلزله‌زده برای هماهنگی با بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی برای رفع مشکلات آنها شد.

500 واحد دامی در مناطق زلزله زده در انتظار بازسازی
 
فرماندار ویژه میانه نیز در این جلسه، با اشاره به تخریب 2 هزار واحد مسکونی در بخش‌های ترکمانچای و کندوان، گفت: از این میزان یک‌هزار و 950 واحد از پیشرفت فیزیکی به طور میانگین بالای 90 درصد برخوردار هستند.
 
محمدرضا مشایخی افزود: یک‌هزار واحد دامی در این دو بخش تخریب شده که بالای 50 درصد این واحدهای دامی تکمیل شده و در صورت تامین منابع لازم شاهد تکمیل مابقی واحدهای دامی و مسکونی در شهرستان خواهیم بود.
 
وی، وضعیت اقلیمی و محدودیت آن، شیوع کرونا و آغاز فصل برداشت گندم و سیب در شهرستان را عامل تأخیر در بازسازی‌ها عنوان و تصریح کرد:  پس از وقوع زلزله در حدود 5  تا 6 ماه تمام اقدامات به انجام رسیده است.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی بازسازی حادثه افزایش قیمت استاندار آذربایجان شرقی محمدرضا پورمحمدی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز سیمان بنیاد مستضعفان بنیاد برکت مصالح ساختمانی زلزله سراب میانه فرماندار ویژه میانه محمدرضا مشایخی کندوان ترکمانچای بهزیستی مناطق زلزله زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۰۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است