Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، استاندار آذربایجان شرقی چهارشنبه پنجم شهریور در مراسم افتتاح هفتصدمین واحد مسکونی بازسازی شده مناطق زلزله‌زده شهرستان سراب در روستای «تیرشاب»، گفت: امروز در هفته دولت بسیار خوشحالیم که بعد از ۸ ماه از زلزله شهرستان‌های سراب و میانه شاهد بهره‌برداری از واحدهای بازسازی شده مسکونی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اقدامات بازسازی و مرمت واحدهای تخریب شده در هر دو شهرستان پیشرفت خوبی داشته است و ۱۰۰درصد واحدهایی که نیاز به ترمیم و بازسازی داشتند، انجام شده است و کار ۶۵ درصد واحدهای نوسازی نیز به اتمام رسیده است. تنها در روستای «تیرشاب» شهرستان سراب بازسازی و ساخت ۱۵ واحد از مجموع ۱۸ واحد تخریبی بر اثر زلزله به پایان رسیده و تحویل اهالی داده شده و بقیه نیز تا پایان شهریور جاری واگذار می شود. تاکنون عملیات اجرایی ۷۰ درصد ساختمان‌هایی که در مناطق زلزله‌زده نیاز به نوسازی داشتند، تمام شده است.

محمدرضا پورمحمدی افزود: از اماکن دامی نیز در شهرستان‌های میانه و سراب ۲ هزار واحد نیاز به بازسازی داشتند که ۵۰۰ واحد آن تاکنون تکمیل شده و بقیه نیز در مرحله سقف‌ریزی قرار دارند. با تلاش و اهتمام مسئولان استانی و شهرستانی قبل از فصل سرما بقیه واحدهای دامی نیز تکمیل می‌شود.

  بر اساس این گزارش، ساعت ۲:۱۷ بامداد جمعه ۱۷ آبان سال گذشته زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در حوالی شهر ترک میانه روی داد که به ۲ هزار و ۹۴۵ واحد مسکونی در ۶۵ روستای شهرستان‌های میانه و سراب در آذربایجان شرقی آسیب زد.

زمین لرزه ای به بزرگی ٥.٩ ریشتر آذربایجان شرقی را تکان داد زلزله ۵.۹ ریشتری میانه | جزئیات تلفات ؛ ۵ کشته و ۳۸۰ مصدوم | جدیدترین تصاویر زلزله و وضعیت زلزله‌زدگان کد خبر 543928 برچسب‌ها زلزله استان آذربایجان شرقی مسکن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زلزله استان آذربایجان شرقی مسکن آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۰۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقیه حسن‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، کتابی با عنوان «روش تحقیق در مدیریت» را تألیف کرد.

علی‌ خانی، معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا  درباره این کتاب اظهار کرد: کتاب روش تحقیق در مدیریت گام کوچکی بوده که در راستای پژوهش و تحقیق برداشته و حاصل برخورداری از منابع، آثار و تجارب ارزشمند دیگران و چندساله نگارنده در زمینه تحقیقات، آموزش روش تحقیق و مسئولیت‌های پژوهشی دانشگاه است.

وی ادامه داد: کتاب روش تحقیق در مدیریت، مشتمل بر هشت فصل، با تیراژ ۵۰۰ نسخه با موضوعات مختلف در ۱۴۰ صفحه، توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه منتشر شده است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکه امروزه لازمه بهره‌گیری و استفاده از نتایج و یافته‌های تحقیقات در جوامع بشری بر کسی پوشیده نیست، عنوان کرد: تحقیقات جنبه‌های متعددی از زندگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و انجام پروژه‌های تحقیقاتی می‌تواند بسیاری از مشکلات و مسائل بشری را مرتفع سازد.

خانی بیان کرد: به دنبال تحولات علمی که در کشور و جامعه به‌ویژه در سال‌های اخیر به وجود آمده آثار زیادی در قالب تألیف و ترجمه به چاپ رسید که هر یک به سهم خود توانسته دانش و معرفت افراد علاقه‌مند، به‌ویژه تحصیل‌کرده‌ها و دانشگاهیان را در زمینه روش‌های تحقیق علمی افزایش دهد.

وی با تأکید بر اینکه در آینده نیز شاهد غنی‌تر شدن ادبیات روش تحقیق علمی در کشور خواهیم بود، گفت: تحول و خیز علمی بدون آشنایی با روش‌ها و آداب تحقیق علمی و بدون برخورداری از ابزار مورد نیاز و کارآمد مقدور نیست.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تحقیق، پژوهش و روش بهینه مطالعه کتاب و منابع تحقیق را ازجمله راهکار‌های موفقیت در هر تحقیق و پژوهشی برشمرد و مطرح کرد: از آنجایی که مطالعه منظم و روش‌مند در هر پژوهش، نظری و میدانی، لازمه هر پژوهش پویاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده