Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد رحمتی، شامگاه سه شنبه در بازدید از روند بازسازی روستاهای زلزله‌زده شهرستان سراب، افزود: روند بازسازی و احداث واحدهای مسکونی در روستاهای زلزله‌زده این شهرستان مطلوب بوده و هم اکنون از یک‌هزار واحد تخریب‌ شده در این شهرستان، ۱۱۰ واحد به بهره برداری رسیده است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصدی ساخت واحدهای مسکونی در این شهرستان، اظهار داشت: عملیات پی‌کنی ۹۵۰ واحد به پایان رسیده، ۸۱۰ واحد در مرحله فونداسیون و ۶۶۰ واحد در مرحله ساخت اسکلت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه از یک‌هزار واحد تخریب شده دامی در این شهرستان ساخت ۳۵۰ واحد تمام شده است، گفت: کار ساخت واحدهای دامی، به دلیل پایین بودن مبلغ تسهیلات بانکی نیاز به مشارکت خود اهالی دارد و نظارت بر احداث این واحدها بر عهده سازمان جهاد کشاورزی است.

رحمتی، بر ضرورت تامین سیمان ارزان قیمت، افزایش ماشین آلات بنیاد مسکن در مناطق روستایی و اصلاح وام‌های معیشتی برای رفع مشکلات حادثه دیدگان تاکید کرد و ادامه داد: ارایه وام‌های کم بهره و بلاعوض به افراد حادثه دیده و جامانده از دریافت تسهیلات با مصوبه هیات دولت در روزهای آینده فراهم می شود.

حافظ باباپور، مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار گفت: تعداد واحدهای آسیب دیده در سطح روستاهای زلزله دیده سراب یک هزار واحد، در بخش کندوان میانه ۶۵۰ واحد و در بخش ترکمنچای این شهرستان حدود یک هزار و ۳۵۰ واحد است.

زلزله ۵.۹ ریشتری ۱۷ آبان آذربایجان شرقی با کانون ترک میانه موجب جان باختن ۵ تن و خسارت ۱۰ تا ۱۰۰ درصدی به حدود ۵ هزار واحد مسکونی در شهرستان های میانه و سراب شد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی سراب بنياد مسكن انقلاب اسلامی استانداری آذربایجان شرقی زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی سراب بنياد مسكن انقلاب اسلامی استانداری آذربایجان شرقی زلزله آذربایجان شرقی سراب بنياد مسكن انقلاب اسلامی استانداری آذربایجان شرقی زلزله آذربایجان شرقی روستاهای زلزله هزار واحد یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۰۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران از اتمام مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در سه رودخانه پرآبی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدطاهر بابازاده عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در مازندران یک‌صد نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است، اظهار کرد: این نیروگاه‌ها به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید، افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسید و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد، عنوان کرد: این تعداد نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

بابازاده برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه مهم‌ترین چالش را با سازمان حفاظت محیط زیست است مطرح و بیان کرد: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است که با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

کد خبر 749479

دیگر خبرها

  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • ساخت ۸۵۰۰ واحد مسکن در شهرستان‌های سراوان و گلشن
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • تامین زمین برای ساخت هشت هزار و ۵۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان های سراوان و گلشن
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی