Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی گفت: تمامی واحدهای تعمیری و تخریبی روستاهای مناطق زلزله زده میانه وسراب تابستان امسال تمام شده و صاحبان املاک از اول مهر ماه سالجاری در خانه‌های مقاوم و نوساز خود ساکن خواهند شد.

حافظ باباپور با بیان این‌که بیش از 70 درصد از مردم در روستاهای زلزله زده میانه وسراب، پیش از وقوع زلزله از تسهیلات مقاوم سازی و بازسازی مسکن روستایی استفاده کرده بودند که باعث کاهش شدید تلفات مالی و جانی شد، افزود: باید این تجربه را همواره مورد توجه قرار داده و برای مقاوم سازی مساکن روستایی جدی‌تر اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: 40 میلیون تومان وام پنج درصدی برای بازسازی و 10 میلیون تومان کمک بلاعوض در اختیار آسیب‌دیدگان و روستاییان عزیز قرار می‌گیرد، بنابراین مردم از این تسهیلات استفاده کنند تا صدمات حوادث آینده به حداقل برسد، چراکه کشور ما درمعرض حوادث طبیعی است و باید برای کاهش صدمات و لطمات، نسبت به مقاوم سازی خانه‌های روستایی اقدام کنیم.

وی با اشاره به زلزله روستاهای سراب و میانه، اظهار کرد: حدود ۱۱۰ روستا در اثر این زلزله تحت تاثیر قرار گرفته بودند که درنتیجه آن، سه هزار واحد نیاز به تخریب و دو هزار واحد نیاز به تعمیر داشت.

باباپور با بیان این‌که تعداد واحدهای آسیب دیده درسطح روستاهای زلزله دیده سراب 1000 واحد، در بخش کندوان میانه 650 واحد و دربخش ترکمنچای شهرستان میانه حدود 1350 واحد بود، افزود: مجموع واحدهای مسکونی تخریب شده 3000 واحد بود که تاکنون درسطح روستاهای سراب آواربرداری مسکونی665 واحد، پی کنی408واحد، بتن ریزی و فونداسیون 210 واحد، آرماتور و قالب بندی 254 واحد، دیوار چینی 28 واحد واجرای سقف 37 واحد اجرا شده است.

وی ادامه داد: دربخش کندوان میانه آواربرداری مسکونی 263 واحد، پی کنی 62واحد، بتن ریزی فونداسیون21 واحد، آرماتور و قالبندی 23 واحد و اجرای سقف دو واحد اتمام شده و همچنین دربخش ترکمنچای میانه نیز آوار برداری مسکونی 804 واحد، پی کنی 151، آرماتور و قالب بندی 36 واحد، بتن ریزی و فونداسیون 21 واحد، دیوار چینی سه واحد انجام شده است.

وی در ادامه به تعداد واحدهای تعمیری روستایی و شهری مناطق زلزله زده اشاره کرد و گفت: تعداد واحدهای تعمیری روستایی سراب 840 واحد و واحد تعمیری شهری 622 واحد بوده و همچنین تعداد واحدهای تعمیری روستایی بخش کندوان میانه 377 واحد و واحد تعمیری شهری 396 واحد بوده است.

باباپور ادامه داد: تعداد واحدهای تعمیری روستایی بخش ترکمنچای میانه 538 واحد و تعداد واحد تعمیری شهری نیز 779 واحد است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، وی گفت: تهیه و مطالعه طرح هادی در دو هزار و ۱۳ روستا، طرح بازنگری طرح هادی در ۴۳۴ روستا، اجرای طرح هادی در ۸۷۵ روستا، صدور ۲۱۷ هزار و ۱۰۲ جلد سند روستایی و ۲۵ هزار و ۸۶۷ جلد سند در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفرجمعیت، مقاوم سازی و نوسازی ۱۶۷ هزار واحد مسکونی روستایی و شهری، اجرای ۱۶ هزار و ۵۰۶ واحد مسکن مهر در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، احداث ۱۱ هزار و ۵۷۵ واحد مسکن ارزان قیمت برای اقشار کم درآمد شهری و احداث یک هزار و ۱۱۸ واحد مسکونی از سوی خیرین مسکن ساز استان برای محرومان از جمله اقدامات ۴۱ ساله بنیاد در استان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بنیاد مسکن زلزله میانه زلزله آذربایجان شرقی تعداد واحد مقاوم سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم

دانشیار پژوهشکده مهندسی سازه پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با بیان اینکه برای کاهش ریسک باید از آموزش تا استفاده از فناوری را مورد توجه قرار دهیم، اولین گام در این زمینه را شناسایی ساختمان‌های بحرانی عنوان کرد.

دکتر عبدالرضا سروقد مقدم در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، گفت: این رویداد از سه‌شنبه ۱۸ تا پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در برج میلاد از سوی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله برگزار می‌شود. اولین دوره این رویداد در سال ۱۳۹۰ برگزار شد.

وی تمرکز این کنفرانس را بر زلزله‌های کلانشهرها با تاکید بر تهران عنوان کرد و ادامه داد: دلیل اینکه در این کنفرانس بر موضوع زلزله تهران متمرکز شده، این است که زلزله‌های اخیر بزرگ در دنیا واقعیاتی را نمایان کرده است و اگر چنین زلزله‌هایی در تهران رخ دهد، از آن جایی که رخداد زلزله بزرگ در تهران نیز با تاخیر مواجه شده است، ما نیز به همان موارد دچار خواهیم شد.

سروقد مقدم گفت: از این رو از روز اول این کنفرانس یک سالن به مسائل مربوط به زلزله‌های تهران مرتبط می‌شود. ساخت و ساز بر روی پهنه گسلی از جمله مسائلی است که بر روی آن با حضور متخصصان و کارشناساس بحث و بررسی می‌شود.

دبیر علمی نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به حضور سخنرانان کلیدی، اظهار کرد: یکی از سخنرانان از کشور چین بوده که قرار است در این کنفرانس اعلام کند چگونه کشور ترکیه قانع شده است برای بیمارستان‌هایی با ۱۰۰ تخت خواب حتما باید از فناوری‌های نوین لرزه‌ای استفاده کنند. چنین اقدامی در این کشور تبدیل به قانون شده و بر اساس آن بیمارستان‌های دارای بیش از ۱۰۰ تخت موظف هستند تا از فناوری‌هایی چون جداسازهای لرزه‌ای استفاده کنند.

سروقد مقدم با تاکید بر اینکه ما در کشور هنوز نتوانسته‌ایم این امر را تبدیل به قانون کنیم، افزود: ما هنوز وزارت بهداشت را نتوانسته‌ایم قانع کنیم که برای بیمارستان‌ها از این فناوری بهره‌مند شوند و ما می‌توانیم از تجارب این محققان استفاده کنیم که چگونه این کشورها توانسته‌اند قانونگذاران را مجاب به سیاستگذاری مناسب کنند.

این محقق حوزه زلزله خاطر نشان کرد: در کنار آن محققانی از کشور سوییس، سیستم‌ها و فناوری‌های نوین لرزه‌ای را مطرح خواهند کرد.

وی با ابراز امیدواری از اینکه در این کنفرانس ۳ روزه فضایی برای ارائه نظرات در خصوص مسائل مربوط به زلزله فراهم می‌شود، اظهار کرد: در حوزه کاهش ریسک و مدیریت بحران سعی می‌شود همه مسائل از آموزش افراد تا ارتقای ساختمان‌های موجود و برنامه‌ریزی برای مقاوم‌سازی زیر ساخت‌های شهری دیده شود تا در زمان وقوع زلزله، به آسیب‌پذیرتر شدن شهرها کمک نکنند.

این استاد پژوهشگاه زلزله خاطرنشان کرد: یکی از مسائل مهم در این زمینه شناسایی سازه‌های بحرانی است. ما مشاهده می‌کنیم که برخی از ساختمان‌ها قبل از وقوع زلزله فرو می‌ریزند، نمونه آن پلاسکو و متروپل است. این ساختمان‌های بحرانی که به عنوان «بمب‌های شهری» هستند، در گام اول باید شناسایی شوند.

سروقد مقدم، شناسایی این سازه‌های بحرانی را یک اقدام اورژانسی دانست و گفت: مسائل کشور در حوزه مخاطرات بسیار زیاد است، ولی مهمترین اقدامات ما برای کاهش ریسک، شناسایی این سازه‌ها است.

به گزارش ایسنا، نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار خواهد شد و تاکنون بیش از ۴۵۰ مقاله ارسالی به این کنفرانس مورد داوری قرار گرفته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • با خرید امتیاز نهضت ملی گرفتار نشوید؛ احتمال سلب پروژه مسکن
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد